Behandelingen

Schoonheidssalon Sense of Beauty biedt u diverse behandelingen aan zoals; gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, hotstone massages, harsbehandelingen, manicure en visagie. De behandelingen zijn geschikt voor dames en heren. Elke nieuwe klant krijgt bij ons een gratis intake. We streven ernaar u een ontspannende behandeling te geven met als eindresultaat een stralende en gezonde huid. 

Een effectieve gezichtsbehandeling begint met een goede huidanalyse. Afhankelijk van deze analyse bieden wij u een keuze uit diverse behandelingen welke op uw huidconditie zijn afgestemd. Samen komen wij tot het behandelplan wat past bij uw huidconditie en het gewenste resultaat geeft. Om dit resultaat te behouden adviseren wij u ook thuis u huid goed te blijven verzorgen. De producten worden op uw huidconditie en naar uw wensen geadviseerd. Kortom, een gezichtsbehandeling met resultaat!
Meer informatie over de mogelijkheden vindt u onder: Gezichtsbehandelingen. 

Naast de gezichtsbehandelingen bieden wij ook diverse lichaamsbehandelingen aan. Meer informatie over deze ontspannende massages, rugbehandelingen en het ontharen vindt u onder Lichaamsbehandelingen.

Tot slot bieden wij nog verschillende opties voor manicure en visagie.

In onze salon werken wij met het kwaliteitsmerk Yon-Ka:

- Yon-ka is gespecialiseerd in huidverbetering met anti-age behandelingen fruitzuren peelings en de rode gevoelige huid.
- Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met een aanpak op maat. Na elke behandeling is het resultaat direct zichtbaar.
- Yon-Ka behandelingen zijn niet alleen een unieke ervaring, maar ook gelijk huidverbeterend.
 

Voor een blijvend resultaat adviseren wij u de behandelingen iedere 6 tot 8 weken te herhalen.