Wees welkom bij Schoonheidssalon Sense of Beauty - Oosterhout


Even voorstellen, ik ben Annette, gediplomeerd schoonheidsspecialist, en heet u van harte welkom bij schoonheidssalon Sense of Beauty. Treed binnen in een oase van rust, schoonheid en welzijn.

Wij bieden u een complete reeks aan aromatische en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, hotstone massage, epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen van bijvoorbeeld uw bovenlip, oksels of benen of een manicure. De behandelingen worden volledig aangepast aan uw huidconditie en wensen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning staan bij ons altijd centraal. 

Om uw huid verzorgd en mooi te houden is een goede verzorging noodzakelijk. De juiste producten en regelmatig een bezoek aan uw schoonheidsspecialist doen wonderen. Bij ons bent u in goede handen.

Jaarlijks volgen wij diverse cursussen zodat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en u het beste kunnen bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een behandeling in bij reserveren.

Wij zijn gevestigd in de Kruidenbuurt in Oosterhout. In de straat is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. De salon bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang en is rolstoel toegankelijk.


Ontspan, geniet en ervaar de wereld van aromatherapie in onze prachtige en sfeervolle salon in Oosterhout.

 • FullSizeRender
  FullSizeRender
 • FullSizeRender
  FullSizeRender
 • FullSizeRender
  FullSizeRender
 • FullSizeRender_1
  FullSizeRender_1